04 rugsėjo, 2014

Kas yra dvasinis pranešimas?


Dvasinis pranešimas, tai veiksmas, kuriuo mediumo gebėjimų turintis žmogus perduoda dvasios žodžius. Nuo labai senų laikų dvasiniai pranešimai buvo perduodami per įvairius dvasinius mokytojus ir mediumus. Didžiosios pasaulio religijos, tokios, kaip islamas, krikščionybė, judaizmas prasidėjo būtent nuo tokių pranešimų.

Iš Šventųjų Knygų žinome, kad Jėzus Kristus gaudavo žodžius iš “Dangiškojo Tėvo”, o Mohamedas gaudavo apreiškimus iš Alacho. Biblijoje randame žodžius, kur Jėzus Kristus sako: “Žodžiai, kuriuos girdite yra ne mano, bet Dangiškojo Tėvo, kuris mane čia atsiuntė” (Evangelija pagal Joną 14.24). Islamo šventraštis, Koranas, sudarytas iš dvasinių apreiškimų, kuriuos Mohamedas per 25 metus tiesiogiai ir per trapininkus (angelus) gavo iš Alacho (Dievo). Judaizmo įkūrėjas, Mozė, Dešimt Dievo įsakymų gavo iš dievo Jahvės.
Dvasiniai pranešimai buvo įmanomi ne tik gilioje praeityje - jie perduodami ir šiandieną. Happy Science įkūrėjas ir vadovas, Mokytojas Ryuho Okawa, nuo 2010 m. pradžios perdavė daugiau kaip 200 dvasinių pranešimų iš skirtingų žymių žmonių, palikusių šį pasaulį (Jėzaus Kristaus, Čarlso Darvino, Tomo Edisono, Motinos Teresės, Stevo Jobso, Margaret Thatcher, Nelsono Mandelos, Hannos Arendt ir daugelio kitų) ir tų, kurie jame tebegyvena (JAV Prezidento Barako Obamos, Japonijos Ministro pirmininko, Kinijos Generalinio Sekretoriaus Xi Jinpingo, Rusijos Prezidento Vladimiro Putino ir daugelio kitų). Japonijoje šie dvasiniai pranešimai yra skaitomi plataus politikų rato, žiniasklaidos atstovų, ir daro įtaką politikų, ekonomistų ir visuomenės nuomonei. Nuo 2012 m. šie dvasiniai pranešimai, vienas po kito, publikuojami užsienio šalyse ir pradeda žadinti pasaulį.

Mokytojas Ryuho Okawa dvasinius pranešimus perdavinėja taip intensyviai dėl dviejų priežasčių. Pirma - jis siekia suteikti žmonėms kuo daugiau informacijos, kuri padėtų galvojant apie Žemės ateitį. Antra – jis siekia įrodyti, kad dvasių pasaulis iš tikro egzistuoja ir kad žmogaus esmė yra amžina būtis - siela.
Mokytojo Ryuho Okawos dvasiniai gebėjimai, nušvitino galia ir dvasinis autoritetas, įgalina jį perduoti dvasinius pranešimus iš bet kurio, šį pasaulį palikusio ar žemėje gyvenančio žmogaus. Skirtingai nuo įprastinių mediumų ar dvasinių kanalų, Mokytojas Okawa dvasinio pranešimo metu išlieka sąmoningas, stebi proceso eigą ir vėliau pakomentuoja dvasinio pranešimo turinį. Per Mokytoją Okawą perduoti dvasiniai pranešimai vėliau virsta knygomis, kurios platinamos visame pasaulyje.


Straipsnis parengtas remiantis medžiaga iš internetinio tinklaraščio TheLibertyWeb.