15 lapkričio, 2013

Amžinybės dėsniai – knyga atskleidžianti dvasių pasaulio didybę


Čia pateikiamos paties Mokytojo Okawos mintys, apie jo 1986 m. parašytą knygą “Amžinybės dėsniai”.


Savo knygoje “Amžinybės dėsniai”, sudėtingą dvasių pasaulį perteikiu paprastai. Tikrai norėčiau, kad žmonės turėtų galimybę žvilgtelti į knygoje aprašomą pasaulį.
Daugumoje knygų apie dvasių pasaulį, pomirtinis pasaulis vaizduojamas kaip šiurpi ir baimę kelianti vieta. Tokie vaizdai gali net supykinti. Juose vaizduojamas pasaulis, padengtas lyg tamsiais sunkiais lietaus debesimis. Tačiau knygoje “Amžinybės dėsniai” rašau apie pasaulį, besidriekiantį už tų sunkių lietaus debesų.
Yra labai nedaug knygų, kuriose dvasių pasaulis atvaizduojamas tokiu pat lygmeniu. Taip yra todėl, kad pasaulis kuriame gyvename yra labai arti pragaro srities. Iš tikro, galima sakyti, kad pragaras egzistuoja čia, persidengdamas su trijų dimensijų [materialiu] pasauliu. Nors ir nematoma fizinėms akims, tačiau šio pasaulio žmonės gali gyventi erdvėje koegzistuojančioje su pragaru, kas daro juos lengvai prieinamus pragaro įtakai ir negatyviems dvasiniams virpesiams.

Daugelis aiškiaregių kontaktuoja su ketvirtąja dimensija, ypač pragaru, ir to pasekoje, vėlių pasaulis, kurį jie mato, dažniausiai atrodo siaubingas ir gąsdinantis. Knygos, kurias jie rašo, atspindi tas žinias ir, to pasekoje, jas skaitantys jautrūs žmonės nebenori tikėti nei kitu pasauliu nei religija apskritai. Iš dalies, tokią reakciją galima laikyti sveiku pasirinkimu, nes mintis, kad toks šiurpus pasaulis mūsų laikia po mirties gali būti per daug nepakeliama. Tuomet galima suprasti ir materialistų norą manyti, kad su mirtimi viskas baigiasi.
Tačiau tiesa yra ta, kad kitas pasaulis nėra visiškai toks, kokį aiškeriagiai vaizduoja. Toks atstumiantis vaizdas perteikia tik tą pasaulį, kuriame gyvena daug žemiškų prisirišimų turinčios sielos. Už šio niūraus pasaulio, iš tikro, yra nuostabus šviesos pasaulis, kurio gyventojai yra kur kas labiau pažengę, nei žmonės žemėje, o jų širdys yra nuostabios ir tyros.


Versta iš Ryuho Okawos knygos “The Laws of Prosperity ~ the new paradigm for creating the future” (“Klestėjimo dėsniai ~ nauja paradigma ateities kūrimui”).