01 sausio, 2021

Ar virusų karas prasidėjo kaip III pasaulinis karas?

 2020 m. gruodžio 8 d. Japonijoje, Saitamos didžiojoje arenoje, Mokytojas Ryuho Okawa skaitė vieną svarbiausių savo paskaitų šiais metais. Paskaitą pavadinimu „Su Gelbėtoju“ Mokytojas Okawa pradėjo apmąstydamas 2020 metus ir sakydamas, kad tai buvo labai sunkūs metai. 
 
Kalbėdamas apie pasaulyje kylančias mintis, kad COVID-19 Kinija sukūrė kaip biologinį ginklą, siekdama užpulti kitas tautas, Mokytojas Okawa sakė: „Jei yra šalis, kuri slėpia faktus ir puola kitas tautas, kenkdama tų tautų žmonėms, turime tęsti tyrimą, kol faktai bus akivaizdūs. Šis virusų karas galėjo prasidėti kaip III pasaulinis karas. Atsižvelgiant į tai, kaip virusas plinta, manau, kad Europoje ir Amerikoje buvo paskleistas kitokio tipo virusas. Nesvarbu, kas taps JAV prezidentu, mes turime toliau aiškintis ir tirti šį klausimą. Esu labai supykęs dėl PSO pareigūnų, kuriuos greitai papirko Kinija “.




 Kalbėdamas apie priemones, padedančias kovoje su koronavirusu, Moktytojas Okawa akcentavo, jog buvo nemažai atvejų, kai Happy Science nariai Japonijoje dalyvavo ritualinėje maldoje, skirtoje įveikti korovnaviruso sukeltą ligą. Jie meldėsi už savo giminaičius gyvenančius JAV ir JK, kurie užsikrėtė COVID-19. Po šių maldų sirgusieji sėkmingai pasveiko. 
Mokytojas Okawa minėjo šiuos dalykus, sakydamas, jog norėtų, kad žmonės „stiprintų savo imunitetą tikėjimu“, kad toks yra galingiausias Happy Science kovos ginklas prieš COVID-19. 
 
„Turime mano sukurtų dainų kompaktinius diskus, paskaitas, DVD diskus ir knygas. Visa tai yra ginklai kovai su COVID-19“.



Ar galės amerikiečiai susitaikyti su pralaimėjimu virusų kare?

Dažnai populiariosios žiniasklaidos priemonės neigia teoriją, kad COVID-19 Kinija sukūrė kaip biologinį ginklą, ir praneša, kad virusas atsirado natūraliai arba kilo daugelyje vietų vienu metu. Taip praneša ir Kinija. Populiarioji žiniasklaida taip pat nutyli apie demokratų galimą sukčiavimą JAV rinkimuose ir Hunterio Bideno su Kinija susijusius skandalus, apie kuriuos pranešė „New York Post“. 

 

Mokytojas Okawa kritikavo žiniasklaidą už tai, kad ji tikslingai vengia paskleisti informaciją, kad COVID-19 buvo dirbtinai sukurtas, ir kad tokiu būdu kuriamas įvaizdis, jog D.Trumpas yra beprotis diktatorius, tikintis, kad Kinija sukūrė COVID-19: „Šie JAV rinkimai nebuvo susiję su pasirinkimu tarp pono Trumpo ar pono Bideno. Rinkimai buvo D. Trumpo kova prieš žiniasklaidą, kuri yra priešiškai nusiteikusi jo atžvilgiu“.

 

Mokytojas Okawa taip pat kalbėjo apie tai, kodėl prezidentas D.Trumpas tęsia teisines kovas dėl prezidento rinkimų rezultatų: „Jei kitais metais prezidentu taps Bidenas ir paaiškės, kad šis virusas buvo sukurtas Kinijoje ir strategiškai išplatintas Europoje ir JAV; jei Joe Bideną ir Hunterį Bideną iš tikrųjų nupirko Kinija, tai nebus tik demokratų pergalė prieš respublikonus. Tai reikš, kad JAV pralaimėjo prieš Kiniją, ir kad JAV ateityje gali tapti Kinijos imperija. Norėčiau užduoti klausimą: ar amerikiečiai galės su tuo susitaikyti?“

 

Buvo numatyta, kad Kinija, maždaug 2035 ir 2040 m., pralenks JAV, ir iki to laiko, greičiausiai, bus įvykęs didelis karas. Tačiau, galima sakyti, kad jau 2020 m. Kinijos prezidentas Xi Jinpingas pamanys, kad jis pasiekė pergalę, nes laimėjo virusų karą ir nebuvo perrinktas D.Trumpas. Mokytojas Okawa teigė, kad tokiu atveju „Kinija 15 -20 metų paspartins savo planą, ir strateginis pasaulio žemėlapis pasikeis. Labai tikėtina, kad po 2021 m. sausio įvyks dideli mąstymo pokyčiai Honkonge, Taivanyje, Šiaurės Korėjoje, Pietų Korėjoje, Japonijoje, Filipinuose, Indonezijoje ir Australijoje“. 

 

Mokytojas taip pat teigė, kad rezultatas „priklausys nuo to, kaip reaguos kaimyninės šalys, tokios kaip Japonija, ir Europos šalys“. Pasak Mokytojo Okawos, „Kinija iš tikrųjų dar neturi tiek galios“, ir jis patarė Vakarų šalims susivienyti ir atsilaikyti prieš Kiniją. 

 

 

Paskaitos pabaigoje Mokytojas Okawa pakvietė auditoriją: „Tai, ką šiandien pasakiau, gali skambėti aštriai. Tačiau šie tvirti pareiškimai pažadins žmones, kurie vis seka ir skaito klaidingą informaciją. Tik po to, kai jūsų mintys nušvis ir ramiai apsvarstysite viską, atrasite Vidurio Kelią. Pasirinkite Vidurio Kelią ir taip teisingai kurkite pasaulį“.

 

 

Straipsniui naudota Ryuho Okawos paskaita Su Gelbėtoju ir šios paskaitos apžvalga internetinėje svetainėje The Liberty Web.