17 sausio, 2021

Kosminės būtybės mintys apie dabartinę situaciją Žemėje

 

Neseniai anglų kalba pasirodė nauja Ryuho Okawa knyga „With Savior“ („Su Gelbėtoju“), kurioje apie dabartinę situaciją Žemėje yra kalbama su aukšta dvasine būtybe iš kitos planetos – Yaidron.

 

            Kosminė būtybė Yaidron yra iš planetos Elder, esančios Magelano Debesies galaktikoje. Yaidron savo mintimis dalinasi šiuo metu, kai pasaulį yra apėmusi krizė, todėl visų pirma paliečia koronaviruso temą. Kokia gali būti mūsų ateitis ir kaip ji atrodo aukštųjų Kosminių būtybių požiūriu?

            Anot Yaidron, žmonijos ateitis nėra griežtai nulemta. Savo asmeninę ir savo planetos ateitį kuriame patys. Jeigu kuriame teisingai, džiaugiamės gražiu savo gyvenimu. Jeigu kuriame neteisingai, patiriame didelių sunkumų. Savo ateitį galime keisti. Savo minčių klaidas galime kartoti arba jas pataisyti. Panašu, kad dabar yra gana daug žmonių, kurie mąstydami klysta ir dėl to patys sau ir kitiems žmonėms kuria gana sunkią ateitį. Klaidingos mintys dabar yra esminė Žemės civilizacijos problema. 

 

Koronaviruso situacija:  laikas prisiminti Dievą

 

            Šiuo metu visą pasaulį siaubiantis koronavirusas buvo sukurtas Kinijos laboratorijoje. Kinija tai slepia, nes nori išvengti atsakomybės. Tuo tarpu virusas sklinda greitai ir artimoje ateityje užsikrėtusių žmonių bus daugiau kaip 100 milijonų. Vakcinų gamyba neduos greitų gerų rezultatų, nes plisdamas virusas kinta. 

            Prisiimti atsakomybę turi ir tie, kurie neišmintingai sprendžia šią pandemijos problemą, versdami nebendrauti ir atsitraukti nuo mylimų žmonių.  Toks problemos sprendimo būdas yra labai trumparegis ir vien materialus. Galvojama tik apie tai, kaip išgyventi fiziniame pasaulyje. Toks siauras požiūris problemos nesprendžia ir labai stipriai ją gilina. Dėl to bus ne tik antroji, bet ir trečioji banga. Ir prie to dar prisidės visokie kiti gamtos reiškiniai. Taip žmonėms yra primenama, kad laikas susigrąžinti teisingas vertybes. 

            Dvasinio pasaulio būtybės visada stebi, kaip žmonės gyvena. Jeigu yra matoma, kad žmonija netobulėja, visa žmonių sukurta civilizacija gali būti sunaikinama. Dėl to gali labai greitai nuskęsti visas kontinentas. Šiuo metu žmonės naikina save, priimdami neteisingus sprendimus. Žemėje plinta „komunizmo virusas“, kuris nori sunaikinti Tikėjimo DNR. Komunistinės vertybės stoja prieš žmones, kurie tiki Dievą. Dabar yra laukiama, kada žmonės prisimins Dievą. Visų pirma tai yra minčių karas. Šis karas vyksta kiekvieno žmogaus mintyse. 

            Šiuo metu yra labai svarbu, kad žmonės pradėtų tikėti, kad Dievas tikrai egzistuoja. Yra labai svarbu, kad žmonės pradėtų to mokytis ir apie tai kalbėti. Nuo to, kuo žmonės pasirinks tikėti, priklauso jų ateitis. Tai iš esmės yra neteisingo požiūrio virusas. Teisingas požiūris sako, kad materializmas, ateizmas ir agnosticizmas yra klaida. Jeigu žmonės to nesugebės suprasti, jų laukia daugybė sunkumų. Dabar yra tikimasi, kad žmonės prisimins Dievą. 

            Vis tik, žmonės klysta. Klysta net ir didžiosios pasaulio šalys, tokios kaip JAV. Kuo žmonės tampa turtingesni, tuo dažniau jie nusisuka nuo Dievo ir laiko save dievais. Tuo tarpu kitų planetų būtybės saugo Žemę, kaip vertingą Visatos dvasinę mokyklą. Todėl, jeigu žmonės vis tik imtųsi naudoti branduolines bombas ir toliau save naikinti, būtybės iš kitų planetų pasitelktų savo karinę galią ir sunaikintų visus mūsų branduolinius ginklus. 

            Žemėje gyvenantys žmonės yra primityvūs. Jeigu planetoje Elder bandytų pasklisti toks virusas, jie susitvarkytų per sekundę. O Žemės planetoje dabar atrodo, kad žmonės jau greitai taps viruso vergais. Atrodo, kad virusas yra stipresnis už žmones. Galima būtų pamanyti, kad virusas tuojau taps dievu. Sunku patikėti, kad žmones žudo virusas, kuris net neturi sielos. Žemės žmonės yra kaip pradinės mokyklos mokiniai, kurie dar nemoka padauginti ir padalinti. Labai sunku yra pamokyti žmones, kurie taip mažai supranta. 

 

Versta ir kompiliuota iš Ryuho Okawos knygos „With Savior („Su Gelbėtoju“)