25 gegužės, 2016

Proto švara apsaugo nuo ligų


Ištraukos iš Ryuho Okawos knygos “Saulės Dėsniai”.


Liga yra išbandymas, fizinė ir mentalinė kančia ir mūsų kova su ja parodo, kokie žmonės mes iš tikrųjų esame. Ligą dažniausiai sukelia nesveikas gyvenimo būdas, persidirbimas ar destruktyvios mintys, o tai reiškia, kad kai serga kūnas, drauge kyla ir proto problemų. Todėl kai susergate, ligos priežasčių taip pat ieškokite ir prote.
Beveik 80 procentų visų ligų sukelia dvasinis apsėdimas. Sielos, kurios negali grįžti į Dangų, dažnai užvaldo žmones ir priverčia juos kentėti tokį pat skausmą, kokį kentėjo pačios, kai buvo gyvos. Yra daugybė pavyzdžių, kai sunkus ligonis pasveiksta iš karto, kai tik nuo jo pašalinama tokia siela. Jis pasijunta atgavęs kūno ir proto jėgas, jam nukrinta aukšta temperatūra ir praeina skausmas. Tai rodo, kaip jautriai žmogaus kūnas reaguoja į dvasines įtakas.
Tokioms paklydusioms sieloms baisiausiai nepatinka, kai žmonės atgailauja už savo klaidas ir pradeda jausti dėkingumą. Kai sergantys žmonės pradeda atgailauti ir jausti dėkingumą, jų auros ima švytėti ir pakinta dvasinių virpesių dažnis. Tada paklydusios sielos neturi kitos išeities ir atsikabina nuo žmogaus.
Todėl niekada nepamirškite, kaip svarbu nuolat rūpintis proto švara. Nuvalykite nuo savo proto rūdis ir tegul jūsų protas nuolat spindi. Jeigu leisite į protą įsliūkinti velniams, atsidursite didelėje bėdoje. Tol, kol velniams suteiksite priėjimą, jų išvaryti nepavyks. Tikrojo išsigelbėjimo nesuteiks nei egzorcizmas, nei dvasinis valymas. Tik spindintis protas gali jus apsaugoti nuo Pragaro invazijų. Štai todėl labai svarbu palaikyti proto švarą. Proto rūdis pašalinti padės Tiesos, tad studijuokite jas ir jų laikykitės.
Kad jūsų aura spindėtų dar labiau, atidžiai pažiūrėkite, prie kokių pasaulietinių dalykų esate prisirišę, ir tuos saitus vieną po kito nutraukite. Paradoksalu, bet kai sergantys žmonės nebeapgailestauja dėl šio pasaulio ir susitaiko su artėjančia mirtimi, tada juos apšviečia Dangaus šviesa, jiems į pagalbą ateina dvasia sergėtoja ir Dvasia Vedlė – ir jie greitai pasveiksta. Tai yra iš tiesų stebuklinga akimirka. Po tokių dramatiškų permainų žmonės pradeda gyvenimą tarsi gimę iš naujo. Šviesa, kurią jie būna patyrę, pakeičia ne tik juos, bet ir nušviečia kitų žmonių širdis...

Susiję šaltiniai:


Susiję straipsniai: