08 vasario, 2014

Happy Science tarptautiniai seminarai Japonijoje – atgaiva sielai, širdžiai, protui


Gyvendami kasdieniniais rūpesčiais, mūsų protai dažnai apniunka nuo grubių, šiuolaikinės kasdienybės skleidžiamų virpesių. Darosi vis sunkiau palaikyti ryšį su tikruoju savimi, su mus saugančia dvasia (angelu sargu) ir Aukščiausiuoju.
Happy Science tarptautiniai seminarai Japonijoje yra puiki galimybė saugioje, draugiškoje ir ypatingoje dvasinėje aplinkoje atsiriboti nuo kasdieninių rūpesčių ir iš naujo atrasti savo tikrąją esmę; paspartinti savo dvasinį augimą, bei sutikti daug nuostabių bendraminčių iš viso pasaulio.

Vienas tokių seminarų "Ištvermės dėsniai" vyks š.m. balandžio 8-11 d. vienoje pagrindinių Happy Science šventyklų vadinamų “Miraikan Sohonzan” (Ateities Šventykla), kuri yra Utsunomijos mieste, Točigi prefektūroje.

Happy Science šventyklos yra ypatingos vietos, kuriose jaučiama Dangaus šviesa. Dangiškas grožis ir ramybė suteikia galimybę pasinerti giliai į savo vidų ir patirti gyvenimą kur kas gilesniame lygmenyje. Šioje aplinkoje kur kas lengviau pažvelgti į savo gyvenimą kitomis akimis, atrasti vidinę ramybę ir prisipildyti dieviška šviesa bei meile.


Happy Science šventyklos Japonijoje – reali galimybė patirti Dangų žemėje! Tuo įsitikino ne vienas (šiame video reportaže įrašyti dalyvių atsiliepimai iš praėjusių metų tarptautinio Happy Science seminaro).