23 gruodžio, 2014

Jėzaus Kristaus vaidmuo


Jėzus Kristus turi šimtus milijonų sekėjų, tad apie jo darbus daug pasakoti nėra reikalo. Svarbu tai, kad jo dvasia yra aktyvi nuo tada, kai buvo sukurta Žemės dvasių grupė, ir kad esminis jo uždavinys yra skleisti meilę. Jo mokymai apie meilę yra pasiekę visus pasaulio kampelius ir tapę universalia visų žmonių dvasine tema. Tai rodo, kaip smarkiai Jėzus paveikė šį pasaulį.
Devintosios dimensijos Jėzaus Sąmonė dar vadinama Agašos Sąmone. Agaša buvo Didžioji Šviesos Dvasia Vedlė, kuri pasirodė Atlantidoje šios civilizacijos egzistavimo pabaigoje. Agaša buvo Jėzaus vardas, kai jis maždaug prieš dešimt tūkstančių metų inkarnavo Atlantidoje ir tapo toks įtakingas, kad net ir dabar Žemės dvasių grupė kartais vadinama Agašos dvasių grupe. Jėzus taip pat pasirodė Žemėje ir vėliau – prieš septynis aštuonis tūkstančius metų Indijoje jis buvo žinomas kaip Krišna. Vėlesniais laikais, maždaug prieš keturis tūkstančius metų, jis pasirodė Egipte ir buvo vadinamas Clario vardu. Jėzus niekada nesiliovė dirbęs devintojoje dimensijoje, įvairiomis formomis jis nuolat siunčia viso pasaulio žmonėms savo nurodymus.
Jėzaus darbas artimai susijęs su Šakjamunio darbu. Šakjamunis atsako už Dievo Įstatymus, kurie gali būti palyginti su fizinio kūno kraujotakos ir nervų sistema. Kaip kraujagyslių tinklas kūne, Dievo Įstatymai pasiekia visas mūsų būties dalis. Šakjamunis yra smegenys ir mūsų arterijų, venų bei kapiliarų kūrėjas, o Jėzus – širdis, kuri varinėja po kūną kraują. Jei nebūtų širdies, mūsų kūnas liautųsi gyvavęs, o jei Jėzus nesiųstų žmonijai meilės, pakriktų Žemės dvasių grupės veikla ir Žemėje prasidėtų suirutė, kiltų neapykanta.
Šimtus milijonų metų Jėzus buvo meilės įsikūnijimas – meilės, kuri sujungia visus žmones. Jėzaus meilę įkūnija ir jo suburta didelė ir labai galinga gydančiųjų dvasių grupė, kuriai vadovauja jo balta šviesa. Kadangi Žemėje Jėzus buvo pasirodęs daug kartų, kad skleistų čia savo mokymus, daug dvasių dabar yra jo sekėjos. Septyni archangelai taip pat dirba Jėzaus vadovaujami. Jie iš pradžių lydėjo Enlilį, kai šis persikėlė į Žemę ir atsivedė čia daug fizinių būtybių, tačiau vėliau jie tapo Jėzaus pagalbininkais.


Susiję straipsniai: