05 spalio, 2017

Happy Science misija – duoti viltį ateičiai

Ištrauka iš Ryuho Okawos knygos “The Laws of Salvation”

Happy Science misija yra kur kas didesnė, nei galite įsivaizduoti. Net ir Happy Science pasekėjai gali nesuvokti masto misijos, kuri yra jiems patikėta.

Šiandieną Happy Science, galbūt, dar nėra pastebėta pasaulio ir mūsų įtaka pasiekė tik dalį jo. Tačiau per kelis artimiausius dešimtmečius įvyks daug pasaulinių katastrofų ir pasaulio žmonės pradės ieškoti kažko. Jie pradės uždavinėti klausimus: ar yra kas nors, kas galėtų pašalinti jų ateities baimes ir pasaulines grėsmes žmonijai? Ar yra viltis žmonijos ateičiai?
Artimiausioje ateityje šie klausimai bus keliami pasaulyje.

Happy Science misija yra pateikti atsakymus į šiuos klausimus. Dėl šios priežasties mes stengiamės paskleisti Tiesą už Japonijos ribų, tuo pat metu plėsdami savo veiklą Japonijoje. Taigi, jei jūs pasitenkinate paprasčiausiu Happy Science, kaip dar vienos religinės grupės, išlikimu, norėčiau, kad pakeistumėte savo mąstymą. Norėčiau, kad žinotumėte, kad vienokiu, ar kitokiu būdu, kiekvienas Happy Science narys turi prisimti lyderio rolę šioje žmonijos išgelbėjimo misijoje.

Mano vienintelis noras yra vesti pasaulį teisinga linkme. Kadangi Jungtinių Tautų Organizacija dabar nebefunkcionuoja taip, kaip turi funkcionuoti, aš viliuosi įsteigti Happy Science vietinius centrus (šventyklas), visame pasaulyje, kad per juos perduoti savo mokymus ir vesti žmones teisinga kryptimi.

Krikščionybė šiandieną nebeturi galios išgelbėti pasaulį. Tai akivaizdu, nes krikščioniškos tautos kelia daug įvairių problemų visame pasaulyje. Budizmas nyksta, o Islamas, atrodo, eina keliu, sudarančiu sąlygas blogiui plisti. Dėl to yra reikalingi nauji dvasiniai principai.

Praeities religijos atsirado epochoje, kai tokios idėjos, kaip “planeta Žemė” ir bendras identitetas, kaip “Žemės žmonės”, dar neegzistavo. Dabar gyvename amžiuje, kai žmonės pajėgia suvokti tokias idėjas kaip “planeta Žemė” ir “Žemės žmonės”. Todėl šiam moderniam amžiui yra reikalinga religija, kuri gali Žemės žmones mokyti teisingos gyvensenos, kuri yra visa apimantis tikėjimas.
Taipogi, mes neneigiame mokslo. Mes neneigiame, neatmetame mokslo ir medicinos svarbos. Dievo (Budos) Tiesa esti ir moksle, o Happy Science moko mokslo, kuris apima principus vedančius žmones į laimę.

Aš siekiu sukurti naują tūkstantmentį su Happy Science mokymais.

~ Ryuho Okawa
(Happy Science įkūrėjas ir vadovas)


Versta iš knygos “The Laws of Salvation” (“Išgelbėjimo Dėsniai”), 2011 m.