10 birželio, 2013

Iškilios istorinės asmenybės - neeilinės sielos


Žmonijos istorijoje daug iškilių asmenybių, kurios per savo pasiekimus religijos, filosofijos, mokslo, vadybos, kultūros ir menų srityse pakylėjo visos žmonijos sąmonę. Tokios istorinės asmenybės, kaip Jėzus Kristus, Mozė, Gautama Sidharta (Šakjamunis Buda), Konfucijus, Platonas, Sokratas, Aristotelis, Albertas Einšteinas, Izaokas Niutonas, Mohamedas, Martinas Liuteris, Bachas, Mocartas, Pikasas ir dar daugelis kitų, mus įkvepia net ir praėjus šimtmečiams ar tūkstantmečiams po jų gyvenimo žemėje. Kodėl taip yra ir kur slypi šių žmonijos istorijos milžinų paslaptis?

Atsakymo reikėtų ieškoti dvasinėje plotmėje t. y. jų sielos gelmėse ir didybėje. Šios iškilios istorinės asmenybės yra neeilinės sielos, atėjusios iš aukštųjų dvasinio pasaulio lygmenų. Per daugelį inkarnacijų žemėje jos grynino save, kad pasiekų lygį, kuriame gali perteikti Dievo meilę žmonijai ir pakylėti žmonijos sąmonę į aukštesnę plotmę. Gali atrodyti, jog tos sielos yra išskirtinės nuo prigimties, tačiau jų sielų prigimtis arba kilmė yra tokia pati kaip ir visų mūsų. Kiekviena siela turi galimybę pasiekti panašių aukštumų per aspiraciją ir nuolatines pastangas, kurios tęsiamos per daugelį gyvenimų.

“Jei sugebėsime tapti savo pasirinktos srities ekspertais ir dirbsime visos žmonijos labui, mes vykdysime Dievo (Amžinojo Budos) valią ir praktikuosime Jo Tiesą.” (iš Ryuho Okawos knygos “The Golden Laws” (“Aukso dėsniai”))


Einšteinas, Karnegis, Mocartas ir Pikasas - KĄ JIE DABAR VEIKIA DANGUJE?

Albertas Einšteinas
Endriu Karnegis
Žemėje gyvena daug mokslininkų, verslininkų, menininkų ir kitoms veiklos sritims atstovaujančių žmonių, kurie priklauso aukštesniųjų dimensijų dvasiniam pasauliui. Pavyzdžiui, Albertas Einšteinas gyvena aštuntojoje dimensijoje ir ten tebetęsia savo tyrinėjimus fizikos srityje. Tarp Bodhisatvų (Angelų) Pasaulyje gyvenančių verslininkų yra automobilių gamintojas Henris Fordas, plieno pramonės magnatas Endriu Karnegis ir finansų gigantas Džonas D. Rokfeleris. Jie dabar nagrinėja šiuolaikinės visuomenės valdymo temą. Dailininkas Pablas Pikaso dabar gyvena Brahmos srityje, kuri yra aukščiausioji septintosios dimensijos dalis. Kompozitorius Johanas Sebastianas Bachas yra apsistojęs Tathagatų pasaulyje aštuntojoje dimensijoje ir ten kuria dangiškąją muziką. Mocartas gyvena Bodhisatvų Pasaulyje ir kuria krikščioniškąją muziką. Bethovenas gyvena žemesniojoje Bodhisatvų Pasaulio dalyje. Dabar jis stengiasi pakilti viršum liūdesio, kuris akivaizdus jo kūryboje, ir ruošiasi tapti džiaugsmo muzikos ekspertu.
Pablas Pikaso
V.A. Mocartas
Daugiau apie dvasių pasaulio lygmenis, istorines asmenybes, jų misijas ir reinkarnacijas žemėje, skaitykite Ryuho Okawos knygose “Amžinybės dėsniai”“The Golden Laws” (anglų k.), bei Happy Science internetinėje svetainėje (anglų k.).