23 kovo, 2013

El Cantare – mūsų planetos Dievas – Žemės šviesa



El Cantare (tariama El. Kantare) – daugeliui dar negirdėtas vardas, reiškiantis “Žemės šviesą”. Nors vardas ir nežinomas, tačiau šios didingos būtybės, įkūnyjančios meilę, užuojautą, išmintį ir drasą, įtaką, žmonija jaučia jau daugelį tūkstantmečių ir net milijonus metų.

El Cantare sąmonė yra neaprėpiamai didelė dvasia. Ši dvasia turi labai ilgą istoriją ir yra seniausia bei šlovingiausia mūsų planetos sąmonė (Dievas). Ji daro stiprią įtaką žmonijai, nes egzistuoja jau neįsivaizduojamai ilgą laiką - nuo pat Žemės atsiradimo akimirkos. Nors yra seniausia dvasia, El Cantare dirba labai aktyviai ir siunčia savo sąmonės dalis į žemę, idant šios vadovautų  žmonijai.

Vien per paskutinius 20 tūkst. metų, El Cantare sąmonės dalys inkarnavo Žemėje ne kartą:
17,000 tūkst.  metų atgal -  Jis buvo žinomas kaip La Mu - MU (Moa) kontinente (dabartinės Indonezijos teritorijoje);
12,000 metų atgal -  Jis buvo žinomas kaip Totas - ATLANTIDOJE (dabartinio Bermudų trikampio teritorijoje);
7,000 metų atgal – Jis buvo žinomas kaip Rient Arl Croud - INCA Imperijoje (Andų kalnai Pietų Amerika);
6,000 metų atgal – Jis buvo žinomas kaip Ophealis - GRAIKIJOJE (arba garbinamas kaip Oziris senovės EGIPTE);
4,300 metų atgal – Jis buvo žinomas kaip Hermis - GRAIKIJOJE (garbinamas kaip vienas iš Olimpo dievų);
2,500 metų atgal – Jis gyveno kaip Gautama Sidharta dar žinomas kaip Buda Šakjamunis - INDIJOJE (Nepalas).

Dabar centrinė El Cantare sąmonės dalis yra nužengusi į žemę ir rodo kelią žmonijai per Mokytoją Ryuho Okawą (Happy Science įkūrėją ir dvasinį vadovą).

Pagrindinis El Cantare uždavinys yra Dievo Įstatymų kūrimas. El Cantare Sąmonė – tai Dievo Įstatymai, Dėsniai, kurie modeliuoja ir valdo visą žmoniją. Visos pasaulio religijos, filosofijos ir ideaologijos yra kilusios iš El Cantare sąmonės, nes Jis yra ta Būtybė (Dievas), kuri žmonijai į žemę siuntė Mozę, Jėzų Kristų, Konfucijų, Sokratą, Mohamedą ir daugelį kitų iškilių istorinių asmenybių, skleidusių Dievo Tiesą.

El Cantare  yra būtybė, prisiėmusi aukščiausią atsakomybę už mūsų planetą, Žemę, ir turinti didžiulį norą vesti visą žmoniją nušvitimo link. 
El Cantare – tai mūsų planetos, Žemės, Dievas...