07 vasario, 2015

Meditacija padeda išvengti vėžio


Neteisinga mityba ir fizinio aktyvumo stoka gali būti daugelio ligų priežastimi, tačiau taip pat galima sakyti, kad visos šiuolaikinės ligos kyla dėl streso. Ypatingai tas pasakytina apie vidaus organų ligas - jos atsiranda dėl streso. Gydytojai įvardyja įvairias ligų priežastis, bet jeigu įsigilinti, tai beveik viskas susiveda į stresą.
             Ne tik kiekvieno žmogaus fizinis kūnas turi identišką dvasinį kūną, bet ir kiekvienas organas turi jį atitinkančią dalį dvasiniame kūne. Taigi, fizinė širdis turi dvasinę širdį, fizinės kepenys turi dvasines kepenis, fizinis skrandis turi dvasinį skrandį ir pan. Kiekviena iš šių dvasinio kūno dalių viską jaučia skirtingai, nes kiekviena jų turi savo unikalią misiją ir veikia pagal unikalų principą. Pavyzdžiui, skrandžio dvasinis atitikmuo yra ypatingai jautrus net ir smulkiausiems dalykams. Širdis viską jaučia kur kas globalesniame lygyje. Skirtingų organų dvasiniai kūnai reaguoja skirtingai. Tad, jeigu žmogus generuoja daug streso, atsižvelgiant į streso pobūdį, pirmiausia bus žalojami atitinkami dvasinio kūno organai.
Fizinio kūno funkcijos yra glaudžiai susijusios su dvasiniu kūnu. Kai dvasinis kūnas pažeistas, liga pradeda reikštis ir fiziniame kūne. Tas pats galioja ir sergantiems vėžiu. Pirmiausia sunegaluoja dvasinio kūno organas ir po to tas negalavimas pasireiškia fiziniame kūne. Tai tam tikros formos apsėdimas. Nors tai tik dalinis apsėdimas, jo priežastis yra stresas. Todėl būtina suvokti, kad šiame materialių vibracijų pasaulyje labai svarbu išlaikyti harmoniją prote.
Nors ir yra atvėjų, kai ligą sukelia fizinės priežastys, kur kas dažniau ligos priežastimi yra stresas, padarantis didžiausią žalą. Kad daugelis žmonių galėtų gyventi sveikai, patartina užkirsti stresui kelią.
Happy Science mokomi Meilės ir Apmąstymų principai yra tai, kas padeda tą padaryti. Taip pat padeda meditacija ir pozityvus mąstymas. Meditacijos metu atpalaiduojami visi vidaus organai ir nervų sistema, o atsipalaidavimas padeda užkirsti kelią ligoms, kurias sukelia stresas. Meditacija yra puikus metodas užkirsti kelią vėžiui. "Kadangi beveik visais atvėjais vėžys yra siejamas su stresu, rekomenduočiau meditaciją, kaip priemonę užkertančią kelią vėžiui." ~Ryuho Okawa.

Versta iš Ryuho Okawos knygos “Healing Yourself” (“Savigyda”)

Susiję straipsniai:
Vėžio priežastys ir išsigydymas